x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Iohannis, la bilanţul DNA: Sunteţi un model de instituţie funcţională şi aţi creat un standard de performanţă

Iohannis, la bilanţul DNA: Sunteţi un model de instituţie funcţională şi aţi creat un standard de performanţă

25 Feb 2016   •   11:40
Iohannis, la bilanţul DNA: Sunteţi un model de instituţie funcţională şi aţi creat un standard de performanţă

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că DNA este un model de instituţie funcţională, care a creat un standard de performanţă.

"Vă felicit pentru bilanţul din anul 2015. (...) Sunteţi un model de instituţie funcţională şi aţi creat un standard de performanţă", a spus şeful statului la prezentarea bilanţului DNA pe anul trecut.

Preşedintele Klaus Iohannis a mai spus că flagelul corupţiei afectează încă profund România, subliniind că lupta anticorupţie trebuie să continue cu motoarele turate la maximum şi DNA să fie un jucător concentrat în acest caz.

"Flagelul corupţiei continuă, din păcate, să afecteze profund societatea noastră. De aceea, lupta împotriva corupţiei nu numai că nu s-a încheiat, dar trebuie să continue cu motoarele turate la maximum, iar DNA va trebui să rămână un jucător concentrat în combaterea acestui fenomen extrem de nociv pentru societate", a spus şeful statului la prezentarea bilanţului DNA pe anul trecut.

AGERPRES

×