x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Adjunctul șefului Poliției Dâmbovița, eliberat din funcție după ce a fost pus sub control judiciar

Adjunctul șefului Poliției Dâmbovița, eliberat din funcție după ce a fost pus sub control judiciar

de Redacția Jurnalul    |    12 Sep 2024   •   12:30
Adjunctul șefului Poliției Dâmbovița, eliberat din funcție după ce a fost pus sub control judiciar

Adjunctul șefului Poliției Dâmbovița, Ionuț-Denis Pîrvu, a fost eliberat joi din funcție, după ce a fost plasat sub control judiciar, anunță IGPR.

„Față de lucrător a fost luată măsura eliberării din funcția deținută și a fost pus la dispoziție, urmând să-i fie stabilite sarcini, la nivelul unității din care face parte, care să nu împieteze ancheta penală și în concordanță cu obligațiile dispuse prin ordonanța emisă de procuror, pe perioada controlului judiciar”, anunță IGPR.

Adjunctul șefului Poliției Dâmbovița, Ionuț-Denis Pîrvu, a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat de favorizarea făptuitorului, abuz în serviciu și fals intelectual.

Anchetatorii spun că a corespondat cu un bărbat care se sustrăgea unui mandat european de arestare fără a anunța acest lucru.

Potrivit DNA Ploiești, comisarul șef Ionuț Denis Pîrvu, adjunct al șefului IPJ Dâmbovița, a fost plasat sub control judiciar începând cu 11 septembrie 2024.

(sursa: Mediafax)

 

×