x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Judecătoarea Mariana Ghena candidează pentru funcţia de preşedinte CSM

Judecătoarea Mariana Ghena candidează pentru funcţia de preşedinte CSM

06 Ian 2017   •   13:04
Judecătoarea Mariana Ghena candidează pentru funcţia de preşedinte CSM

Judecătoarea Mariana Ghena, membru CSM din partea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, şi-a anunţat vineri candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii. 

Ea îşi va prezenta în şedinţa Consiliului proiectul de management, relatează AGERPRES

Ce avere are magistratul

Conform declaraţiei de avere, document completat la data de 13 iunie, Mariana Ghena are, împreună cu soţul, un teren intravilan, în suprafaţă de 16,37 de metri pătraţi, aferent unui apartament situat în Galaţi. Magistratul a mai consemnat că deţine, tot împreună cu soţul, din 2015, alte două terenuri (unul agricol, de cinci hectare, iar celălalt intravilan, în suprafaţă de 1.807 metri pătraţi). Cele două terenuri au intrat în posesia familiei judecătorului prin moştenire.

Un apartament, două case, trei maşini şi patru depozite bancare

Familia Marianei Ghena mai deţine un apartament în Galaţi şi două case de locuit (una în Galaţi şi una în Crângu). Mai departe, judecătoarea Ghena are în parcare trei automobile (un Daewoo Matiz, un Nissan X Trail şi un Nissan Notte), dar şi patru depozite bancare cu aproape 176 de mii de lei. Ca judecător la Înalta Curte, Mariana Ghena a declarat că a încasat un venit anual de 174.485 de lei.

×