x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Judecătorul a confirmat mandatul de arestare pentru unul dintre suspecții crimei de la Sibiu

Judecătorul a confirmat mandatul de arestare pentru unul dintre suspecții crimei de la Sibiu

de Redacția Jurnalul    |    30 Dec 2023   •   16:17
Judecătorul a confirmat mandatul de arestare pentru unul dintre suspecții crimei de la Sibiu

Judecătorul a confirmat arestarea preventivă dispusă în lipsă și mandatul de arestare pentru unul dintre suspecții crimei de la Sibiu, a anunțat sâmbătă Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Procedura de extradare a fost finalizată pentru unul dintre inculpații din cazul Kreiner. Inculpatul a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu. Judecătorul a dispus confirmarea arestării preventive stabilite în lipsă și a mandatului de arestare, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Ghiță Laurențiu, cercetat penal pentru omor calificat și tâlhărie calificată, unul dintre suspecții crimei de la Sibiu, a fost adus în noaptea de vineri spre sâmbătă în țară, din Marea Britanie, a anunțat anterior Alina Gorghiu, ministrul Justiției.

„Azi-noapte a fost adus în țară, din Marea Britanie, unul dintre suspecții crimei de la Sibiu. Este vorba despre Ghiță Laurențiu, cercetat penal pentru omor calificat și tâlhărie calificată. Pe 6 noiembrie, el și alți doi bărbați au intrat în casa unui om de afaceri din Sibiu pentru a fura bunuri de valoare. Cei trei au aplicat lovituri bărbatului rezultând în decesul acestuia”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Alina Gorghiu.

Trei persoane l-au ucis pe omul de afaceri în locuinţa lui din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe feţe, l-au legat şi l-au bătut şi i-au ameninţat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: crima sibiu mandat arestare