x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Mario Iorgulescu, condamnat la închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă

Mario Iorgulescu, condamnat la închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă

de Vali Deaconescu    |    10 Feb 2023   •   12:53
Mario Iorgulescu, condamnat la închisoare cu executare. Decizia nu este definitivă

Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Decizia poate fi atacată.

În dosar, fiul lui Gino Iorgulescu a fost acuzat de omor. Totodată, judecătorii au decis ca fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) să achite câte 100.000 de euro şi 50.000 de lei pentri două dintre părţile civile.

"Condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino Mario, la pedeapsa de 14 (paisprezece) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de "omor".

Condamnă pe acelaşi inculpat - Iorgulescu Gino Mario, la pedeapsa de 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de "conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe". Aplică inculpatului Iorgulescu Gino Mario pe lângă această pedeapsă principală şi pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Aplică pedeapsa cea mai grea de 14 ani închisoare, la care se adaugă un spor de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din totalul de 5 ani al celorlalte două pedepse), inculpatul Iorgulescu Gino Mario urmând să execute în final pedeapsa de 15 ani şi 8 luni închisoare", se arată în decizia instanţei.

×