x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Nereguli descoperite la TAROM sub managementul Mădălinei Mezei

Nereguli descoperite la TAROM sub managementul Mădălinei Mezei

22 Oct 2019   •   12:50
Nereguli descoperite la TAROM sub managementul Mădălinei Mezei
Sursa foto: Lucian Alecu

Noi dezvăluiri-bombă în scandalul TAROM. Mădălina Mezei, fosta şefă a Tarom, a permis ca trei piloţi să zboare în continuare, chiar dacă sunt verificaţi acum de către Autoritatea Aeronautică care trebuie să se pronunţe dacă ei pot să mai deţină licenţă de zbor, în urma unor nereguli sesizate, paradoxal, tot de Tarom, scrie Antena 3.

Şi mai grav este că unul dintre comandanţi este cercetat de procurori că ar fi falsificat anumite informaţii în carnetul de zbor.

În plus, Corpul de Control al premierului a decoperit în contabilitate cheltuieli care nu s-ar jusitifica, iar la originea lor este tocmai familia Mezei. 

Specialistul în aviație, Sorin Stoicescu, a declarat, într-o intervenție telefonică la Obiectiv, de la Antena 3, că nu îl surprinde ceea ce a făcut Mădălina Mezei, arătând că aceasta nu cunoaște legislația și procedurile în vigoare”.

”Nu mă surprinde. Am pățit-o pe propria piele, ca membru al Consiliului de administrație al TAROM, că doamna Mezei nu cunoaște legislația, procedurile și reglementările în vigoare”, a spus Sorin Stoicescu.

Fostul șef al Aviației Civile din România a mai explicat, la Antena 3, că orice pilot care a întrerupt activitatea mai mult de 6 luni trebuie verificat, să facă zboruri însoțit de instructori, apoi să fie reatestat pentru calificarea pe care a avut-o.

×
Subiecte în articol: tarom madalina mezei