x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Omul de afaceri Avraham Morgenstern, reţinut la Buenos Aires

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, reţinut la Buenos Aires

14 Dec 2017   •   08:40
Omul de afaceri Avraham Morgenstern, reţinut la Buenos Aires

Omul de afaceri Avraham Morgenstern, condamnat la opt ani închisoare pentru evaziune fiscală, a fost localizat şi reţinut, în cursul nopţii de miercuri spre joi, în Argentina, la Buenos Aires, a anunţat Biroul de presă al IGPR.

"În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Serviciul Urmăriri al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, Avraham Morgenstern, urmărit internaţional de autorităţile române, a fost localizat şi reţinut, în cursul acestei nopţi, în Buenos Aires - Argentina. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documentele de identitate ale unui conaţional", a precizat sursa citată.

În prezent, se derulează procedura legală în astfel de situaţii.

Potrivit IGPR, schimbul de date şi informaţii a avut loc prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din Poliţia Română, iar operaţiunea s-a derulat cu sprijinul Europol, Interpol şi US Marshall.

"Mulţumim pentru excelenta cooperare poliţienească reprezentanţilor instituţiilor de aplicare a legii din peste 26 de state partenere ENFAST, în special poliţiştilor din Spania şi Germania, dar şi partenerilor interni", a transmis IGPR. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Avraham Morgenstern