x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Părinţi de coşmar, îşi obligau fiicele să se prostitueze

Părinţi de coşmar, îşi obligau fiicele să se prostitueze

17 Noi 2016   •   13:39
Părinţi de coşmar, îşi obligau fiicele să se prostitueze

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut două persoane, un bărbat şi o femeie, soți și soție, care ar fi obligat două fete să practice prostituţia.

"În data de 16 noiembrie, în baza datelor și informațiilor deținute, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au desfășurat în municipiul Mediaș o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale cu preocupări în sfera proxenetismului, grupare ce acționa pe raza municipiului. În fapt, cercetările derulate de polițiștii de la investigații criminale au evidențiat faptul că în perioada anilor 2015 – 2016, un bărbat în vârstă de 44 de ani și o femeie în vârstă de 43 de ani, ambii domiciliați în municipiul Mediaș, au determinat, uneori prin constrângere, mai multe tinere din municipiul Mediaș să practice prostituția în favoarea lor, obținând în acest fel sume de bani și alte foloase. Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism (art.213 alin. 1 și alin. 2 Cod Penal), urmând a fi prezentate astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările în acest dosar", spun reprezentanţii IPJ Sibiu, scrie tribuna.ro.

Surse din cadrul anchetatorilor au declarat că cele două persoane reţinute sunt soţ şi soţie, iar victimele sunt chiar fiicele lor, una de 19 şi alta de 20 de ani.

×
Subiecte în articol: prostitutie parinti copii fiice