x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie PERCHEZIȚII în Bucureşti şi Ilfov; vizate - SEDIUL și punctele de lucru ale HEXI PHARMA

PERCHEZIȚII în Bucureşti şi Ilfov; vizate - SEDIUL și punctele de lucru ale HEXI PHARMA

07 Mai 2016   •   14:30
PERCHEZIȚII în Bucureşti şi Ilfov; vizate - SEDIUL și punctele de lucru ale HEXI PHARMA

Sediul şi punctele de lucru ale Hexi Pharma sunt percheziţionate sâmbătă, iar de la 25 de unităţi sanitare de pe raza a 21 de judeţe şi municipiul Bucureşti sunt ridicate probe şi înscrisuri.

PÎCCJ informează, printr-un comunicat transmis AGERPRES, că procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie efectuează cercetări într-o cauză penală având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor şi falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse.

"În cursul zilei de azi, pe baza autorizaţiilor emise de către instanţă, sub coordonarea procurorilor, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul IGPR efectuează 4 percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Sunt vizate sediul şi punctele de lucru ale unei firme producătoare de dezinfectanţi. Totodată, au loc ridicări de probe şi înscrisuri din 25 de unităţi sanitare de pe raza a 21 de judeţe şi municipiul Bucureşti", precizează sursa citată.

La această acţiune de amploare participă 152 de poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi specialişti criminalişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, poliţişti de investigare a criminalităţii economice, de ordine publică şi specialişti criminalişti din cadrul DGPMB, precum şi de la inspectoratele de poliţie ale judeţelor Alba, Argeş, Bacău, Braşov, Brăila, Caraş-Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Iaşi, Mureş, Olt, Prahova, Satu Mare, Suceava, Timiş, Tulcea şi Vâlcea.

×