x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Percheziții la sediul Poliției Locale Sector 1. Cei vizați de ancheta anticorupție au fost suspendați

Percheziții la sediul Poliției Locale Sector 1. Cei vizați de ancheta anticorupție au fost suspendați

de Redacția Jurnalul    |    04 Iun 2024   •   10:54
Percheziții la sediul Poliției Locale Sector 1. Cei vizați de ancheta anticorupție au fost suspendați

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție fac percheziții, marți dimineață, la sediul Poliției Locale Sector 1 pentru suspiciuni de fapte de corupție. Sunt vizate trei persoane care au ca atribuții realizarea de verificări la cluburi, terase și comercianții din piețe.

„Ofițerii Direcției Generale Anticorupție fac percheziții, în această dimineață, la sediul Poliției Locale Sector 1 pentru suspiciuni de fapte de corupție. Sunt vizați trei polițiști locali din cadrul Compartimentului Control Activități Comerciale care au ca atribuții realizarea de verificări la cluburi, terase, comercianții din piețe etc, cu precădere la teresele situate în Parcul , precum și la cele din zonele Floreasca, Dorobanți și Calea Victoriei”, anunță Primăria Sectorului 1 al capitalei.

Potrivit sursei citate, toți cei vizați de ancheta ofițerilor anticorupție au fost suspendați imediat din funcții.

„Fosta echipă din administrația PSD - PNL care lua șpagă la Poliția Locală Sector 1 este destructurată. Reamintesc că săptămâna trecută ofițerii DGA au ridicat 12 polițiști locali suspectați că ar fi luat mită - în urma unei plângeri venită din partea mea. Așa se reformează instituțiile publice”, declară primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: perchezitii politia locala