x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Trei persoane prinse în flagrant în timp ce ar fi vândut un kilogram de canabis

Trei persoane prinse în flagrant în timp ce ar fi vândut un kilogram de canabis

de Redacția Jurnalul    |    25 Iun 2024   •   20:45
Trei persoane prinse în flagrant în timp ce ar fi vândut un kilogram de canabis

Trei persoane au fost prinse în flagrant în timp ce ar fi vândut un kilogram de canabis în Baia Mare.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii DIICOT Satu Mare, au documentat activitatea infracțională a trei persoane, dintre care una recidivistă, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Persoanele cercetate au fost prinse în flagrant delict, în municipiul Baia Mare, în timp ce ar fi comercializat peste un kilogram de canabis, cu suma de 28.100 de lei.

De asemenea, în urma cercetărilor, s-a reținut în sarcina uneia dintre persoane, că, în mai multe rânduri, pe parcursul lunii iunie 2024, ar fi procurat, deținut și vândut diverse cantități de canabis către consumatori, din județul Satu Mare.

În urma perchezițiilor făcute, au fost descoperite aproximativ 700 de grame de canabis, precum și alte mijloace de probă.

Procurorii au dispus reținerea celor trei persoane pentru 24 de ore, iar ulterior judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a două dintre persoanele reținute pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: canabis canabis poliţişti