x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 11 ani din Dâmbovița a fugit din țară!

Principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 11 ani din Dâmbovița a fugit din țară!

23 Sep 2019   •   08:34
Principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 11 ani din Dâmbovița a fugit din țară!
Sursa foto: Captura Antena 3

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a anunţat, într-o conferinţă de presă, că există un suspect principal, un cetăţean străin, în cazul fetiţei de 11 ani din comuna Gura Şuţii, dispărută vineri şi găsită decedată duminică, pe un câmp la ieşirea din localitate.

Potrivit unor surse Antena 3, principalul suspect în acest caz a părăsit țara!

„Din informațiile pe care eu le am, suspectul a părăsit România încă de ieri, după ora prânzului”, a spus Adina Anghelescu, duminică seară, la „Sinteza Zilei”.

Olandezul s-a îmbarcat primul pentru aeronavă, ruta a fost București-Amsterdam. Vor fi făcute demersuri pentru o eventuală comisie rogatorie și acesta va ajunge în fața autorităților. Nu a avut acte false.

Când au luat camerele de supraveghere de la Primărie au văzut trei mașini care au trecut pe acolo. Au căutat mașinile și au descoperit că mașina era închiriată. Proprietarul le-a spus cui anume a închiriat-o. Suspectul a dat pașaportul la închiriere, a dat și un număr de telefon.

Polițiștii au luat legătura cu el, l-au întrebat dacă a trecut prin zonă și ce a făcut pe acolo. Sâmbătă, când polițiștii au vorbit cu el, fetița nu fusese găsită. Nu se știa că a fost omorâtă și individul nu era suspect. Era doar un martor care apărea pe camere”, a spus Adina Anghelescu.

×