x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Procurorii SIIJ au dispus renumărarea voturilor de la Alegerile Locale din Sectorul 1

Procurorii SIIJ au dispus renumărarea voturilor de la Alegerile Locale din Sectorul 1

09 Feb 2021   •   17:05
Procurorii SIIJ au dispus renumărarea voturilor de la Alegerile Locale din Sectorul 1

Procurorii SIIJ au dispus renumărarea voturilor de la alegerile locale din Sectorul 1.

Se pare că procurorii din cadrul SIIJ au dispus renumărarea voturilor integral, exercitate la alegerile locale din Sectorul 1, anunță Antena 3

 

"Se va amenaja un sediu unde ofițerii se vor pune pe numărat. Timp de două luni de zile, pentru că atâta au la dispoziție, dar este foarte posibil ca această ordonanță să se mai prelungească cu alte două luni de zile, vor merge de dimineaț la tribunal, vor lua fiecare vot la mână și vor confrunta voturile cu procesele verbale.

 

Sunt 166 de secții de votare în Sectorul 1. La sfârșit urmează să stabilească procurorul de caz dacă s-au fraudat sau nu alegerile la Primăria Sectorului 1", a explicat Roxana Ciucă.

Întrebat dacă rezultatul alegerilor de la Sectorul 1 ar putea fi anulat, Mihai Drăgan, avocatul fostului primar Dan Tudorache, a răspuns:

"Finalul probabil că acesta va fi. Trebuie să vă informez că pe rolul Curții de Apel București se află două dosare care vizează exact acest lucru: anularea alegerilor la Sectorul 1. Aceste dosare nu au fost închise, urmează să se acorde termen, din ce am eu cunoștință, iar ceea ce au decis procurorii vine să ne dea dreptate încă o dată că la Sectorul 1 au fost probleme foarte grave".

×