x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Renate Weber, după decizia CCR: Întărește ce am spus. A fost un mare abuz

Renate Weber, după decizia CCR: Întărește ce am spus. A fost un mare abuz

29 Iun 2021   •   13:24
Renate Weber, după decizia CCR: Întărește ce am spus. A fost un mare abuz

Renate Weber a declarat, marți, după decizia CCR privind neconstituționalitatea revocării sale din funcția de Avocat al Poporului, că judecătorii au întărit, practic, ceea ce ea a spus, că nu a existat motiv de revocare și tot ce s-a întâmplat în Parlament a fost „un mare abuz”.

„Mă bucură că această decizie a fost luată cu unanimitate pentru că asta întărește ceea ce am spus și eu în permanență, că nu a existat niciun motiv pentru revocare și că tot ce s-a întâmplat în parlament a fost un mare abuz. Evident trebuie să văd și eu minuta”, a spus, la Aleph News, Renate Weber, după decizia CCR privind neconstituționalitatea revocării sale din funcția de Avocat al Poporului.

Aceasta a mai spus că așteaptă comunicatul CCR și după ce va vedea minuta care va fi cuprinsă în comunicat va ști care sunt pașii care urmează: „dacă se va dispune reinstalarea mea în funcție, constatându-se neconstituționalitatea”.
Rebate Weber a mai spus că este „foarte curioasă” să vadă motivarea CCR.

„Eu continui să spun că nu a fost vorba doar de revocarea mea, a fost vorba de un atac fără precedent la instituția Avocatul Poporului și cred că acest lucru este inadmisibil și nu trebuie să se mai repete niciodată”, a mai spus Weber.

Întrebată dacă va renunța la sesizarea depusă la Curtea de Apel București, împotriva Parlamentului, Renate Weber a spus că mai întâi vrea să vadă minuta CCR și apoi va evalua ce are de făcut în continuare.

×
Subiecte în articol: renate weber