x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii lui Adrian Kreier

Propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii lui Adrian Kreier

de Redacția Jurnalul    |    17 Noi 2023   •   20:21
Propunere de arestare preventivă în lipsă a celor trei suspecţi în cazul uciderii lui Adrian Kreier

Procurorii au fomulat, vineri seară, propunere de arestare preventivă în lipsă pentru cei trei suspecţi în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner.

„S-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă cu privire la cei trei bărbați acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată”, au declarat procurorii sibieni.

Cauza nu se poate judeca vineri seară, fiind necesară îndeplinirea procedurii de citare a acestora.

În ceea ce privește eventuala implicare în dosar a unei femei, procurorii au precizat că „din probele administrate până în acest moment nu rezultă cu exactitate contribuția femeii la comiterea infracțiunilor. Ca atare procurorul va decide măsurile față de aceasta după completarea probatoriului”.

Anterior, bărbatul din județul Timiș, suspectat că i-a transportat și sprijinit pe cei trei indivizi, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru favorizarea făptuitorului, în timp ce suspectul din Dolj despre care Poliția spunea că „existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată” săvârșite asupra omului de afaceri Adrian Kreiner, în 6 noiembrie, în municipiul Sibiu, a fost eliberat din lipsă de probe.

Trei persoane l-au ucis pe omul de afaceri în locuința lui din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: sibiu crima