x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Șoferul care a dus pe capota mașinii un biciclist în Capitală a fost reținut

Șoferul care a dus pe capota mașinii un biciclist în Capitală a fost reținut

07 Ian 2022   •   11:20

Șoferul care joi a dus pe capota mașinii pe o distanță de aproape un kilometru un biciclist cu care a avut un conflict în trafic a fost reținut pentru 24 de ore. Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei.

„În urma evenimentului înregistrat la data de 06 ianuarie a.c., în care un șofer agresează un biciclist în trafic pe o stradă din sectorul 6, facem precizarea că șoferul autoturismului a fost reținut pentru 24 de ore”, a transmis vineri Poliția Capitalei.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvâșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au fost sesizați joi după-amiaza cu privire la faptul ca pe o stradă din Sectorul 6 are loc o agresiune în trafic.

Din verificările efectuate a reieșit că un șofer l-a agresat pe biciclist pentru faptul că acesta i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare în trafic.

„Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție”, a transmis Poliția Capitalei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sofer retinut