x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Statul român îl execută pe Ioan Niculae pentru o datorie de 60 de milioane de euro!

Statul român îl execută pe Ioan Niculae pentru o datorie de 60 de milioane de euro!

de Antena 3    |    09 Mai 2016   •   22:33
Statul român îl execută pe Ioan Niculae pentru o datorie de 60 de milioane de euro!

Statul român îl execută pe cel mai bogat român, Ioan Niculae, în dosarul Romgaz - InterAgro, în care este acuzat că a prejudiciat statul cu 60 de milioane de euro.

Potrivit Antena 3, Romgaz se află în situația în care încearcă să recupereze acești bani, însă sub formă materială, respectiv două combinate din cele șase care sunt în grupul InterAgro. Decizia va fi luată în următoarele zile, într-o întrunire a Consiliului de Administrație a Romgaz.

Patronul InterAgro este acuzat că a pompat ilegal un milion de euro în campania lui Mircea Geoană din 2009, bani în schimbul cărora ar fi vrut să-şi numească apropiaţii în posturi-cheie la Ministerul Economiei, Romgaz şi Transgaz.

În prezent, Ioan Niculae este condamnat definitiv la doi ani şi jumătate de închisoare în dosarul "Mită la PSD". Niculae va putea face o nouă cerere de eliberare condiționată după 19 mai și asta ținând cont de faptul că în februarie judecătorii au decis să admită contestaţia formulată de către Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţia şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciu Teritorial Ploieşti.

×