x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie  Percheziții la o grupare care vindea substanțe psihoactive în penitenciar

 Percheziții la o grupare care vindea substanțe psihoactive în penitenciar

de Redacția Jurnalul    |    03 Mai 2023   •   23:15
 Percheziții la o grupare care vindea substanțe psihoactive în penitenciar
Sursa foto: Foto: observator.tv

  Polițiștii și procurorii au făcut miercuri 11 percheziții în județul Bacău la persoane care ar fi vândut susbstanțe psihoactive în penitenciare.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT Bacău au făcut 11 percheziții domiciliare, în județul Bacău, inclusiv la o unitate de penitenciar, fiind vizate 9 persoane bănuite, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada septembrie 2020 – martie 2023, mai multe persoane, o parte aflate în executarea unor pedepse privative de libertate, ar fi achiziționat, preparat, confecționat, transportat, introdus, disimulând prin impregnare în hârtie, și ar fi comercializat, în unitățile de detenție, diferite cantități de substanțe cu efect psihoactiv.

Mia multe persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Bacău și la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: substante psihoactive penitenciar