x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Bărbatul adus din Timiș care ar avea legătură cu afaceristul ucis a fost arestat preventiv

Bărbatul adus din Timiș care ar avea legătură cu afaceristul ucis a fost arestat preventiv

de Redacția Jurnalul    |    17 Noi 2023   •   19:12
Bărbatul adus din Timiș care ar avea legătură cu afaceristul ucis a fost arestat preventiv

Bărbatul adus din Timiș în legătură cu uciderea omului de afaceri Adrian Kreier a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Se pare că acesta i-ar fi găzduit, pentru o scurtă perioadă, pe cei trei atacatori care l-ar fi omorât pe omul de afaceri sibian, în propria locuinţă.

Bărbatul din județul Timiș, suspectat că i-a transportat și sprijinit pe cei trei indivizi, a primit, vineri seară, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru favorizarea infractorului.

Anterior, suspectul din Dolj despre care Poliția spunea că „existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată” săvârșite asupra omului de afaceri Adrian Kreiner, în 6 noiembrie, în municipiul Sibiu, a fost eliberat din lipsă de probe.

Trei persoane l-au ucis pe omul de afaceri în locuința lui din Sibiu. Atacatorii, cu cagule pe fețe, l-au legat și l-au bătut și i-au amenințat cu pistolul fiica, apoi au fugit cu ceasuri în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: suspect crima