x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Procurorii schimbă încadrarea juridică în cazul tânărului înjunghiat la patinoar, în Ploieşti

Procurorii schimbă încadrarea juridică în cazul tânărului înjunghiat la patinoar, în Ploieşti

de Redacția Jurnalul    |    05 Dec 2023   •   15:00
Procurorii schimbă încadrarea juridică în cazul tânărului înjunghiat la patinoar, în Ploieşti

Procurorii schimbă încadrarea juridică în tentativă la omor în cazul tânărului înjunghiat, sâmbătă seară, la un patinoar din Ploieşti.

Cu ocazia expunerii situației de fapt procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovirea sau alte violențe în tentativă la omor.

Se fac cercetări și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

Suspecții sunt cinci tineri cu vârste cuprinse între 13 si 19 ani, din Ploiești, la locuințele cărora s-au făcut, luni, percheziții, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, potrivit IPJ Prahova.

Trei tineri, cu vârsta de 17 ani și 19 ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca marți să fie prezentați în fața instanței.

Schimbarea încadrării juridice a faptei a avut loc pentru că viața tânărului înjunghiat a fost pusă în pericol.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înjunghiat, sâmbătă seară, în zona unui patinoar amenajat la un centru comercial din sudul Ploieştiului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tanar injunghiat ploiesti procurori