x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tânărul care a răpit fata de 17 ani din Piteşti de pe stradă a fost reținut

Tânărul care a răpit fata de 17 ani din Piteşti de pe stradă a fost reținut

12 Mai 2020   •   10:41
Tânărul care a răpit fata de 17 ani din Piteşti de pe stradă a fost reținut

Tânărul de 20 de ani din Vâlcea care a răpit miercuri o fată de 17 ani de pe o stradă din Piteşti a fost reținut pentru 24 de ore.

După dispariția „în împrejurări alarmante” a unei fete de 17 ani, din Pitești, petrecută în ziua de 6 mai, polițiștii din Pitești au întocmit un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

A fost identificat tânărul de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, care, împreună cu alți doi tineri, ar fi urcat-o pe fată, cu forța, într-un autoturism, cu care apoi a plecat.

Tânărul a fost depistat luni și condus la sediul Poliției Pitești, unde, după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Fata de 17 ani din Piteşti a fost răpită în 6 mai seara de trei bărbaţi, care au urcat-o cu forţa într-un autoturism. Polițiștii din Argeș au anunțat apoi că fata a fost identificată și o echipă a mers în judeţul Vâlcea pentru a o prelua.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: piteşti rapire