x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Frații Tate i-au convins parțial pe judecători! Cei doi pot vorbi cu victimele din dosar

Frații Tate i-au convins parțial pe judecători! Cei doi pot vorbi cu victimele din dosar

de Redacția Jurnalul    |    05 Sep 2024   •   19:15
Frații Tate i-au convins parțial pe judecători! Cei doi pot vorbi cu victimele din dosar
Sursa foto: Hepta

Curtea de Apel București a admis joi contestațiile formulate de frații Tate, astfel că aceștia nu mai sunt obligați să nu comunice cu victimele. De asemenea, CAB a respins ca nefondată contestația formulată de PICCJ.

„Admite contestațiile formulate de Tate III Emory Andrew și Tate Tristan, desființează în parte încheierea contestată în sensul înlăturării obligației inculpatului Tate III Emory Andrew de a nu comunica cu presupusa victima și a înlăturării obligației inculpatului Tate Tristan de a nu se apropia la o distanță mai mică de 50 m de presupusele victime, de a nu comunica direct sau indirect, pe nicio cale, cu acestea. Menține în rest dispozițiile încheierii de sedință contestate”, se arată în decizia CAB.

Decizia este definitivă.

Astfel, Andrew Tate rămâne în arest la domiciliu, iar Tristan Tate sub control judiciar.

Cei doi sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influențarea declarațiilor și spălare a banilor.

Potrivit procurorilor, frații Tate, folosind metoda loverboy și profitând de starea de vădită vulnerabilitate a 34 de persoane vătămate le-au recrutat, iar cu sprijinul celorlalți membrii ai grupării de criminalitate organizată, le-au transportat și adăpostit în diferite locații unde le-au supravegheat și coordonat obligându-le să producă materiale pornografice pe care ulterior le-au difuzat contra cost pe platforme de profil.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: tate judecători cab contestaţii