x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Trei tineri care vindeau droguri în Bihor, arestați preventiv

Trei tineri care vindeau droguri în Bihor, arestați preventiv

de Redacția Jurnalul    |    24 Ian 2024   •   19:45
Trei tineri care vindeau droguri în Bihor, arestați preventiv
Sursa foto: ThinkstockPhotos

Trei tineri care vindeau canabis, cristal, ecstasy și 2MMC către consumatori din județul Bihor au fost arestați preventiv, printr-o decizie de marți a Tribunalului Bihor.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Oradea au făcut 22 de percheziții domiciliare, în județul Bihor, pentru documentarea activității infracționale a doi bărbați, de 31 și 25 de ani, din municipiul Beiuș, județul Bihor și a unuia, de 25 de ani, din comuna Finiș, județul Bihor, bănuiți de trafic de droguri și efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2023 – ianuarie 2024, aceștia ar fi deținut și ar fi vândut, în mod repetat, cantități de droguri de risc și mare risc și substanțe psihoactive (canabis, cristal, ecstasy și 2MMC), către consumatori din județul Bihor.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost confiscate diferite cantități de substanțe interzise, sume de bani, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

Cei trei au fost reținuți, iar marți judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri arestati tineri