x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tolo.ro. Legătura dintre Florin Secureanu, fostul manager al spitalului Malaxa, și Patriarhul Daniel

Tolo.ro. Legătura dintre Florin Secureanu, fostul manager al spitalului Malaxa, și Patriarhul Daniel

de Antena 3    |    17 Ian 2017   •   16:15
Tolo.ro. Legătura dintre Florin Secureanu, fostul manager al spitalului Malaxa, și Patriarhul Daniel

Noi dezvăluiri ale jurnalistului GSP Cătălin Tolontan. Potrivit acestuia, DNA strânge probe despre cum ajungeau banii furați din spitalul ”Malaxa”, condus atunci de Florin Secureanu, la Fundația ”Omenia”, unde șeful Bisericii Ortodoxe Române (BOR), Patriarhul Daniel,  este președinte de onoare.

Fundația “Omenia”, organizație condusă de Minodora Ilie, funcționează de circa de 25 de ani. La sediul din Hotelul Phoenicia pot fi văzuți sistematic oameni cu nume cunsocute, de la fostul șef SIE Ioan Talpeș până la discretul patron milionar Mihai Mesner, cel cu 470 de excursii-șpagă pentru Secureanu.

De asemenea, la binecuvântare mai vin și Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, dar și omul de afaceri Mohamad Murad, scrie Cătălin Tolontan pe contul său Facebook.

”90% dintre membri sunt masoni, dar asta nu l-a împiedicat pe însuși Patriarhul Daniel să se lase numit președinte de onoare!”, descrie cineva tabloul amețitor, potrivit lui Tolontan.

În spatele acestei Fundații se întâmplă lucruri nefaste, pe care statul român se face că nu le vede.

Când a fost arestat, Sorin Oprescu a invocat-o pe Minodora Ilie ca pe cea de la care urma să împrumute bani, dar nimeni nu a deranjat-o cu vreo întrebare până acum, când DNA a început să strângă probe.

Potrivit surselor ziarului, la Fundație au ajuns o parte a banilor furați din ”Malaxa”.

Puteți citi întreaga investigație pe tolo.ro.

×