x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Doi bucureșteni, urmăriți internațional pentru trafic de droguri și înșelăciune, aduși din Anglia

Doi bucureșteni, urmăriți internațional pentru trafic de droguri și înșelăciune, aduși din Anglia

de Redacția Jurnalul    |    26 Ian 2024   •   17:30
Doi bucureșteni, urmăriți internațional pentru trafic de droguri și înșelăciune, aduși din Anglia
Sursa foto: Observatornews.ro

O femeie din București, în vârstă de 35 de ani, condamnată la închisoare pentru trafic de droguri, și un bărbat în vârstă de 27 de ani, tot din București, urmărit internațional pentru înșelăciune, au fost aduși în țară, din Marea Britanie.

Poliția Română a adus în țară două persoane, ce aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea sau de arestare preventivă.

Astfel, a fost adusă o femeie, de 35 de ani, din București, urmărită internațional pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri. Aceasta a fost adusă din Marea Britanie, având emis de către Tribunalul Giurgiu, pe numele ei, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani și 8 luni.

De asemenea, un bărbat, de 27 de ani, din București, a fost escortat din Marea Britanie, fiind urmărit internațional pentru înșelăciune. Judecătoria Sectorului 6 București a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.

Cei în cauză au fost încarcerați, în vederea executării mandatelor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: trafic inselaciune urmarit