x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tribunalul București a respins cererea lui Eugen Teodorovici de amânare a congresului PSD din 22 august

Tribunalul București a respins cererea lui Eugen Teodorovici de amânare a congresului PSD din 22 august

21 Aug 2020   •   16:40
Tribunalul București a respins cererea lui Eugen Teodorovici de amânare a congresului PSD din 22 august
Sursa foto: Lucian Alecu

Tribunalul București a respins, vineri, cererea depusă de Eugen Teodorovici în care solicită amânarea congresului extraordinar al PSD, care are loc sâmbătă, 22 august.

Fostul ministru de Finanțe a adresat Tribunalul București o cerere în care solicită „luarea măsurii amânării lucrărilor Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat convocat pentru data de 22 august 2020, până la judecarea acţiunii civile ce se află pe rolul Tribunalului Bucureşti - secţia IV civilă, înregistrată sub nr. 21113/3/2020 din data de 20.08.2020. Apreciez că sunt întrunite cerinţele prevăzute de lege pentru promovarea acţiunii în procedura ordonanţei preşedinţiale", potrivit unui document postat de Teodorovici pe Facebook.

De asemenea, în cadrul unui alt proces deschis de Teodorovici la Tribunalul București, acesta susține că este singurul reprezentat ales legal și statutar în congresul PSD din 29 iunie 2019. Astfel, Teodorovici le cere magistraților să constate caracterul nelegal al deciziilor emise după data de 29 iunie 2019 de conducerea PSD coordonată de Marcel Ciolacu și Paul Stănescu.

×