x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Tudorel Toader i-a scris lui Frans Timmermans cu privire la Ordonanţa referitoare la Legile Justiţiei

Tudorel Toader i-a scris lui Frans Timmermans cu privire la Ordonanţa referitoare la Legile Justiţiei

21 Feb 2019   •   12:30
Tudorel Toader i-a scris lui Frans Timmermans cu privire la Ordonanţa referitoare la Legile Justiţiei

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat joi că i-a trimis o scrisoare prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, în care i-a explicat motivaţiile pentru fiecare prevedere din Ordonanţa de urgenţă care modifică legile justiţiei, după ce Comisia a adus o serie de observaţii critice pe marginea acesteia.
"Am trimis o scrisoare prim-vicepreşedintelui Timmermans, în care i-am prezentat Ordonanţa de modificare a legilor justiţiei", a declarat Toader la Parchetul General.
Întrebat dacă l-a informat pe oficialul CE despre o anchetă în curs în România referitoare la acesta, Toader a spus: "Nu am vorbit şi nu vorbesc despre dosare în curs".
"Deocamdată am trimis scrisoarea către Timmermans şi pe parcurs vă voi da detalii", a adăugat ministrul Justiţiei.
Guvernul a adoptat marţi o ordonanţă de urgenţă care modifică legile Justiţiei şi care se referă, printre altele, la delegările în funcţii de conducere de rang înalt din cadrul Ministerului Public, a anunţat ministrul Tudorel Toader. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: tudorel toader Frans Timmermans