x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Un alt bărbat, reţinut pentru tentativă de omor după incidentul din zona Tei Toboc

Un alt bărbat, reţinut pentru tentativă de omor după incidentul din zona Tei Toboc

15 Ian 2020   •   16:05
Un alt bărbat, reţinut pentru tentativă de omor după incidentul din zona Tei Toboc

Un bărbat de 26 de ani din Bucureşti a fost reţinut, miercuri, pentru tentativă de omor, în urma incidentului petrecut pe 9 ianuarie în zona Tei Toboc, între două grupuri de interlopi.

"În urma administrării probatoriului în cauza privind evenimentul produs în seara de 9 ianuarie în zona Tei Toboc, a fost reţinut, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, un bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, urmând a fi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).
Un alt tânăr, de 21 de ani, a fost reţinut, luni, în acelaşi dosar, pentru că ar fi provocat unui bărbat, cu un obiect tăietor, mai multe leziuni.

În acest dosar, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri au pus în aplicare, luni dimineaţă, opt autorizaţii de percheziţie domiciliară, fiind conduse la audieri mai multe persoane. AGERPRES

×