x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Viorel Dosaru a fost eliberat din funcţia de subsecretar de stat la MAI

Viorel Dosaru a fost eliberat din funcţia de subsecretar de stat la MAI

03 Mar 2016   •   21:58
Viorel Dosaru a fost eliberat din funcţia de subsecretar de stat la MAI

Subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Viorel Dosaru a fost eliberat joi din funcţie printr-o decizie a premierului Dacian Cioloş, publicată în Monitorul Oficial.

Oficiali din MAI declarau miercuri pentru AGERPRES că subsecretarul de stat în MAI Viorel Dosaru şi-a depus cererea de pensionare. ''Pentru a evita orice prejudiciu de imagine adus MAI, Viorel Dosaru, subsecretar de stat în MAI, şi-a depus astăzi cererea de pensionare. În acest moment nu a fost audiat şi nu are nicio calitate în dosarul deschis de ÎCCJ'', precizau oficialii citaţi.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat, vinerea trecută, redeschiderea urmăririi penale într-un dosar în care au calitatea de intimat 13 persoane cu funcţii importante din judeţul Prahova, printre care şi Viorel Dosaru.

Tot joi a fost eliberat la cerere din funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare şi planificare la Ministerul Apărării Naţionale, Valeriu Nicuţ.

Potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial, Liviu Sorin Iolu a fost numit de Dacian Cioloş consilier de stat la Cancelaria Primului Ministru. AGERPRES

×