x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Victimele mineriadelor nu sunt lăsate să intre la ÎCCJ. Viorel Ene: "Nu ne-au lăsat nici să intrăm în curte, din ordinul doamnei grefiere"

Victimele mineriadelor nu sunt lăsate să intre la ÎCCJ. Viorel Ene: "Nu ne-au lăsat nici să intrăm în curte, din ordinul doamnei grefiere"

de Diana Scarlat    |    10 Dec 2020   •   09:43
Victimele mineriadelor nu sunt lăsate să intre la ÎCCJ. Viorel Ene: "Nu ne-au lăsat nici să intrăm în curte, din ordinul doamnei grefiere"

Viorel Ene, președintele Asociației Victimelor Mineriadelor, la rândul lui victimă a minerilor, s-a prezentat astăzi, la Înalta Curte de Casație și Justiție, împreună cu alți membri ai asociației, pentru a primi soluția de Cameră Preliminară, în procesul care deja a depășit orice record al prelungirilor.

"Astăzi așteptăm să ne dea soluția doamnele judecătoare, dar stăm afară, pentru că jandarmul ne-a spus că a primit ordin de la doamna grefieră să nu ne lase să intrăm nici măcar pe hol. Toți cei care sunt programati intră, doar noi nu avem voie", a declarat Viorel Ene, pentru Jurnalul. În această situație au fost puși 20 de martori din Dosarul Mineriadei, din cei 1.380.

"Nu au venit toți, pentru că știm că este pandemie. Dar noi reprezentam Asociația și în mod normal trebuia să fim în sală", mai spune Viorel Ene.

Dosarul Mineriadei este la Camera Preliminară din iunie 2017, dar la Parchetul General este din 1990.

×
Subiecte în articol: Viorel Ene dosarul mineriadei