x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 20 de localități din Buzău au rămas fără energie electrică din cauza condițiilor meteo

20 de localități din Buzău au rămas fără energie electrică din cauza condițiilor meteo

20 Apr 2017   •   15:12
20 de localități din Buzău au rămas fără energie electrică din cauza condițiilor meteo
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Persistența vremii extrem de rece pentru această perioadă, cu fenomene meteorologice periculoase și avertizări de cod galben și cod portocaliu, alături de cod galben hidrologic pe râurile din bazinele hidrografice Buzău și Călmățui, au determinat suplimentarea Centrului de Coordonare și Conducere a Intervenției (CCCI) cu membri din cadrul Secției de Drumuri Naționale Buzău, Drumuri Județene Buzău și ai Societății de Distribuție a Energiei Electrice.Până la acest moment, pe drumurile   naționale și județene din zona de munte a județului se circulă în condiții de iarna. Pe aceste segmente de drum se acționează cu utilaje și material antiderapant, personalul din cadrul Serviciului Rutier IPJ Buzău solicitând participantilor la trafic, ce vor să tranziteze aceste trasee, să își echipeze corespunzător autovehiculele și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri. 

Au fost înregistrate până în acest moment mai multe localități nealimentate cu energie electrică: Cislău, Viperești, Pătârlagele, Nehoiu, Pîrscov, Cozieni, Brăiești, Bozioru, Odăile, Mânzălești, Beceni, Cătina, Chiojdu, Cănești, Merei, Topliceni, Buda, Valea Salciei, Năieni, Breaza.

Sunt 20 de echipe în teren, care acționează pentru remedierea defecțiunilor și realimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor. 

Situaţia operativă este monitorizată permanent prin Centrul Operaţional Judeţean, toate instituţiile cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă fiind pregătite să intervină ori de câte ori va fi nevoie. 

Sursa: opiniabuzau.ro

×