x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 300 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în prima noapte a festivalului Neversea

300 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în prima noapte a festivalului Neversea

05 Iul 2019   •   10:37
300 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în prima noapte a festivalului Neversea

Aproape 300 de persoane au necesitat asistenţă medicală în prima noapte a festivalului Neversea, care se desfăşoară în aceste zile la Constanţa. Şase persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii amănunţite, a anunţat ISU Constanţa.

216 adulţi şi 75 de minori au ajuns în noaptea de joi spre vineri la posturile de prim ajutor instalate în cadrul festivalului Neversea, care se desfăşoară în aceste zile la Constanţa, au anunţat reprezentanţii ISU Constanţa.

„Astfel, după prima noapte, un număr de 216 adulţi şi 75 minori au avut nevoie de asistenţă medicală la punctele de Prim Ajutor Medical şi la Posturile Medicale Avansate. Din acestea, şase persoane au fost transportate la spital pentru investigaţii medicale amănunţite”, a transmis ISU Constanţa.

Cei mai mulţi participanţi au cerut ajutor medical pentru insolaţie, zgârieturi sau după ce au leşinat.

În prima zi a festivalului, 102 pompieri, paramedici SMURD şi voluntari ISU, în trei Puncte de Prim Ajutor şi două Posturi Medicale Avansate cu trei şenilate, trei autospeciale de transport personal şi victime multiple, o autospecială de stingere şi una de intervenţie la accidente colective au asigurat măsurile de siguranţă a participanţilor.

www.telegrafonline.ro

×
Subiecte în articol: neversea îngrijiri medicale