x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale A fost prinsă maimuța care a evadat de la grădina zoologică din Piatra-Neamț

A fost prinsă maimuța care a evadat de la grădina zoologică din Piatra-Neamț

14 Apr 2018   •   18:31
A fost prinsă maimuța care a evadat de la grădina zoologică din Piatra-Neamț

Maimuţa care a evadat, sâmbătă, din grădina zoologică din Piatra-Neamţ a fost capturată, a declarat, pentru AGERPRES, colonelul Mihai Ciprian Mitrea, inspectorul-şef al ISU Neamţ. 

Potrivit sursei citate, maimuţa a fost tranchilizată de o persoană autorizată în acest sens. 

"Maimuţa se afla pe acoperişul unei case în momentul în care a fost tranchilizată. Operaţiunea a decurs fără incidente", a precizat inspectorul-şef al ISU Neamţ. 

Primarul Dragoş Chitic a declarat anterior, pentru AGERPRES, că maimuţa din specia macac a reuşit să fugă din neglijenţa angajaţilor, în timp ce încercau să o transfere dintr-un ţarc în altul. 

"Am discutat cu administratorul grădinii zoologice şi mi-a spus că avea doi macaci şi a mai achiziţionat doi de la Suceava. Astăzi erau programate pentru control după ce au stat în carantină. În momentul transferului, una dintre ele a scăpat şi s-a urcat pe o casă vecină", a precizat Chitic. 

Potrivit acestuia, luni va fi analizat contractul pe care îl are Primăria cu firma care a câştigat licitaţia privind administrarea grădinii zoologice şi vor fi luate măsurile care se impun.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: gradina zoologica piatra-neamt maimuta