x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident auto: șapte persoane transportate la spital

Accident auto: șapte persoane transportate la spital

06 Mai 2022   •   10:16
Accident auto: șapte persoane transportate la spital
Sursa foto: IPJ Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Livada. În accident au fost implicate două autoturisme, un microbuz și o autocamionetă, anunță ISU Cluj.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 7:50, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, precum și două echipaje SMURD. În sprijin au venit și cei de la SAJ.

Nu au existat persoane încarcerate. Șapte bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani au fost transportați la spital. Cu toții erau conștienți și cooperanți.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Livada. Apelul de urgență a venit în jurul orei 7:50, iar la fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, precum și două echipaje SMURD. În sprijin au venit și cei de la SAJ. În accident au fost implicate  2 autoturisme, un microbuz și o autocamionetă. Nu au existat persoane încarcerate. 7 bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 52 de ani au fost transportați la spital. Cu toții erau conștienți și cooperanți”, au declarat reprezentanții ISU Cluj

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident