x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Vâlcea. Un autocar care transporta elevi și profesori s-a ciocnit cu o mașină. Șoferul autoturismului a murit

Accident grav în Vâlcea. Un autocar care transporta elevi și profesori s-a ciocnit cu o mașină. Șoferul autoturismului a murit

de Redacția Jurnalul    |    15 Iun 2024   •   08:40
Accident grav în Vâlcea. Un autocar care transporta elevi și profesori s-a ciocnit cu o mașină. Șoferul autoturismului a murit
Sursa foto: https://seintamplainvalcea.ro/

Un autocar care transporta elevi și profesori a fost implicat, sâmbătă, într-un accident în Vâlcea. Autocarul s-a ciocnit cu o mașină. Șoferul autoturismului a murit.

Update Potrivit pompierilor vâlceni, echipajele sosite la locul accidentului au constatat că au fost implicate un autoturism cu o persoană încarcerată și un autocar cu 51 de copii și 5 adulți.

Șoferul încarcerat a fost scos din mașină de pompieri, dar a fost declarat decedat.

Pasagerii din autocar au fost evaluați medical. Doi copii au suferit atacuri de panică, iar șoferul autocarului escoriații.

Șoferul și un copil au fost transportați la spital.

Încă un copil a fost dus la spital de echipajul SMURD.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Stire initiala Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 67, în zona localității Tomșani, județul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocar care transporta elevi și cadre didactice.

În urma impactului a rezultat o victimă - conducătorul autoturismului, pentru care s-a încercat resuscitarea, dar la final a fost declarat decedat.

Autocarul efectua o cursă specială, fiind închiriat pentru o excursie școlară. Așadar, în autocar se aflau în jur de 47 de copii. Ei sunt evaluați medical la fața locului, însă doar doi ar fi suferit răni ușoare și atac de panică. Șoferul autocarului ar fi lovit la un picior. In sprijinul echipajelor aflate la fața locului au plecat autospeciale și de la Râmnicu Vâlcea, potrivit seintamplainvalcea.ro.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Se estimează reluarea traficului după ora 9.00.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident Tomșani Vâlcea DN 67