x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident bizar pe Șoseaua Pantelimon. Un şofer a căzut cu tot cu maşină într-o groapă semnalizată

Accident bizar pe Șoseaua Pantelimon. Un şofer a căzut cu tot cu maşină într-o groapă semnalizată

12 Noi 2022   •   08:37
Accident bizar pe Șoseaua Pantelimon. Un şofer a căzut cu tot cu maşină într-o groapă semnalizată

Un accident bizar a avut loc vineri seară pe Șoseaua Pantelimon din Bucureşti. Un şofer a căzut cu tot cu maşină într-o groapă semnalizată cu indicatoare rutiere. Groapa era de fapt o zonă în care se făceau lucrări la sistemul de termoficare şi era semnalizată. Martorii spun că şoferul ar fi participat la o întrecere.

Bărbatul aflat la volan a reușit să iasă singur din maşină și nu a fost grav rănit în urma impactului. Oamenii au filmat primele momente de după accident, atunci când şoferul era încă blocat în maşina căzută pe plafon, iar salvatorii nu ajunseseră încă la locul accidentului, potrivit Antena 3 CNN.

Accidentul s-a produs în jurul orei 23:30 pe Șoseaua Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei. Perimetrul în care se făceau lucrări la sistemul de termoficare era semnalizat, însă oamenii spun că în zonă se fac des întreceri, aşa că n-ar fi prima dată când se întâmplă un accident. Șoferul se afla singur în mașină în momentul accidentului. A reuşit să scape cu răni uşoare.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU Bucureşti-Ilfov, inclusiv un echipaj pentru Descarcerare. Şoferul a fost scos de pompieri şi predat unui echipaj medical care l-a transportat la spital.

Ulterior, maşina a fost ridicată cu o macara din groapă. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul de pe Şoseaua Pantelimon.

Şofer din Bucureşti, la un pas de moarte după ce s-a prăbuşit cu maşina într-o groapă

×
Subiecte în articol: accident Şoseaua Pantelimon