x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit în Cluj

Accident cumplit în Cluj

de Redacția Jurnalul    |    24 Sep 2023   •   10:20
Accident cumplit în Cluj

Un accident în care au fost implicate două autoturisme și o motocicletă a avut loc duminică dimineață într-o localitate din județul Cluj. Patru persoane, printre care motociclistul, cetățean polonez, au ajuns la spital.

„Accident rutier produs pe DN 1 km, în localitatea Ciucea, implicate două autoturisme și o motocicletă. Din cercetările preliminare efectuate la locul evenimentului rutier s-a constatat că un conducător auto, de 52 de ani, din comuna Luna, care circula cu autoturismul din direcția municipiului Oradea ar fi efectuat o manevră de depășire peste marcajul longitudinal continuu, întrand în coliziune cu autoturismul condus din sensul opus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.În urma impactului, autoturismul bărbatului de 50 de ani a fost proiectat în afara părții carosabile, în șanț”, anunță IPJ Cluj.

Polițiștii precizează că, ulterior, șoferul de 52 de ani a acroșat un motociclist polonez, care circula de asemenea, din sensul opus.

Patru persoane au fost transportate la spital, și anume conducătorul de 50 de ani, pasageri din auto condus de acesta și motociclistul.

„Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative. Traficul a fost reluat pe un sens, dirijat”, se arată în finalul comunicatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)


 

×
Subiecte în articol: accident cluj