x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit la Bacău. O mașină a fost spulberată de un tren. Patru persoane au murit. Printre victime sunt doi copii

Accident cumplit la Bacău. O mașină a fost spulberată de un tren. Patru persoane au murit. Printre victime sunt doi copii

de Redacția Jurnalul    |    16 Iul 2023   •   17:00
Accident cumplit la Bacău. O mașină a fost spulberată de un tren. Patru persoane au murit. Printre victime sunt doi copii

O mașină s-a rupt în două, în urma impactului cu un tren, la trecerea la nivel cu calea ferată situată la ieșire din halta Orbeni, județul Bacău. Patru persoane au murit.

Trenul IR 1754, care circula pe ruta Suceava - București Nord, a surprins și lovit un autoturism aflat pe trecerea la nivel cu calea ferată, dotată cu semnalizare automată (SAT).

"În urma impactului au rezultat patru victime, pentru care, din nefericire, s-a declarat decesul. Este vorba despre doi minori şi doi adulţi", transmite ISU Bacău.

Trenul IR 1754 a oprit în apropierea locului accidentului.

Circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate.

„Menționez faptul că semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcționa în condiții normale, iar următorul tren care este programat să tranziteze zona respectivă este IR 1543, în jurul orei 17.00.

În acest moment circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate”, a spus Oana Brânzan, purtător de cuvânt al CFR SA.

Accident de tren la Bacău

 

 

×
Subiecte în articol: accident bacau