x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit la Teaca. Victime, trei adulți și patru copii cu vârste cuprinse între 5 luni și 9 ani

Accident cumplit la Teaca. Victime, trei adulți și patru copii cu vârste cuprinse între 5 luni și 9 ani

de Redacția Jurnalul    |    23 Iul 2023   •   23:37
Accident cumplit la Teaca. Victime, trei adulți și patru copii cu vârste cuprinse între 5 luni și 9 ani
Sursa foto: Mesager24.ro

În accidentul din Bistrița-Năsăud au fost implicați trei adulți și patru copii, potrivit bilanțului transmis duminică seara de ISU. Bebelușul aflat în stop cardio-respirator a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la o clinică din Târgu Mureș.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, în accidentul din localitatea Teaca au fost implicați trei adulți și patru copii cu vârste cuprinse între 5 luni și aproximativ 9 ani.

La UPU SMURD Bistrița au fost transportați doi adulți cu politraumatisme și un copil în vârstă de 9 ani.

Doi copii nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a preluat de la Centrul de Permanență Teaca un bebeluș în vârstă de aproximativ 5 luni, în stop cardio-respirator, cu manvre de resuscitare începute și continuate de către acesta.

Din fericire, organismul bebelușului a răspuns manevrelor de resuscitare, a fost intubat și transportat împreună cu mama la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș.

Inițial, ISU a transmis că doi copii au fost loviți de o mașină, duminică, în localitatea Teaca, din județul Bistrița-Năsăud, în timp ce se aflau pe marginea drumului, iar unul dintre ei era în stop cardio-respirator.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident teaca