x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident CUMPLIT la Iași. Un tată cu doi copii au fost loviți pe trecerea de pietoni. Un băiețel a murit pe loc

Accident CUMPLIT la Iași. Un tată cu doi copii au fost loviți pe trecerea de pietoni. Un băiețel a murit pe loc

de Redacția Jurnalul    |    19 Apr 2023   •   15:30
Accident CUMPLIT la Iași. Un tată cu doi copii au fost loviți pe trecerea de pietoni. Un băiețel a murit pe loc
Sursa foto: antena3CNN

Un TIR a lovit un tată cu doi copii care traversau pe la trecerea de pietoni, în Iași. Unul dintre micuți a murit pe loc.

Accidentul a avut loc pe DN28, în localitatea Lețcani din județul Iași, potrivit Centrului Infotrafic. Tatăl, în vârstă de 39 de ani, și unul dintre băieți, de 6 ani, sunt grav răniți. Celălalt copil avea 3 ani și se afla în brațele tatălui său. 

"Astăzi, 19 aprilie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DN 28, pe raza localității Lețcani. Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că un autovehicul ar fi acroșat două persoane, una fiind rănită, iar cealaltă a decedat.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,ucidere din culpă" și ,,vătămare corporală din culpă". În acest moment, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers", potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Copilul de 6 ani are mai multe traumatisme la nivelul bazinului dar pronosticul este îmbucurător. Tatăl se află în stare gravă, suferind mai multe traumatisme la nivelul capului.

Accident Iași

×