x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident cumplit la Goleşti! Şase persoane, între care cinci copii au fost rănite grav

Accident cumplit la Goleşti! Şase persoane, între care cinci copii au fost rănite grav

05 Apr 2018   •   13:44
Accident cumplit la Goleşti! Şase persoane, între care cinci copii au fost rănite grav

Şase persoane, dintre care cinci copii, au fost rănite după ce două autoturisme au intrat joi în coliziune pe DN7, la Goleşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Dăscălete. 

Toate victimele sunt conştiente. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neatenţiei la volan. 

"Şoferul unei maşini care se deplasa pe sensul Piteşti - Râmnicu Vâlcea, având preocupări de natură a distrage atenţia, după cum a reieşit din primele verificări, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la stânga şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu alt autoturism", a anunţat Dăscălete. 

În urma accidentului au fost răniţi cinci copii şi mama unuia dintre aceştia. Unul dintre minori, o fetiţă în vârstă de opt ani, este rănit grav (traumatism toracic şi abdominal), potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu. 

Trei ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vâlcea, un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri cu autospecială de stingere şi descarcerare au intervenit pentru salvarea victimelor accidentului. 

În aceeaşi zonă, la aproximativ 100 de metri distanţă, în urmă cu două zile a avut loc un accident rutier mortal, în urma căruia un copil de doi ani a decedat şi un altul de şapte ani a fost grav rănit. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident golesti