x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un nou accident pe DN 1, în același loc în care un autocar a fost lovit de TIR

Un nou accident pe DN 1, în același loc în care un autocar a fost lovit de TIR

de Redacția Jurnalul    |    24 Iun 2024   •   11:30
Un nou accident pe DN 1, în același loc în care un autocar a fost lovit de TIR

Un nou accident a avut loc luni, pe DN 1, între Avrig și Porumbacu de Jos, în județul Sibiu, în același loc unde de dimineață un autocar cu zeci de persoane la bord a fost lovit de un TIR.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 1 Brașov-Sibiu, între localitățile Avrig și Porumbacu de Jos, din județul Sibiu.

Accidentul rutier a avut loc între o motocicletă și un autoturism, soldat cu rănirea ușoară a celor două persoane care se aflau pe motocicletă.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o motocicletă spre Brașov, un bărbat în vârstă de 53 de ani nu ar fi păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu autoturismul condus înaintea sa de către un sibian în vârstă de 44 de ani. Motociclistul și pasagera de pe motocicletă, în vârstă de 42 de ani, ambii cetățeni străini, au suferit leziuni și au fost transportați la spital conștienți”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, fiind valori ridicate de trafic.

Până la 9.40 traficul rutier în zonă a fost blocat în urma accidentului dintre un autocar cu 50 de persoane la bord și un TIR. În acest accident, trei persoane au fost rănite.

(sursa: Mediafax)

×