x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident feroviar: utilaj care tracta un microbuz, condus de un bărbat beat și fără permis, lovit de tren

Accident feroviar: utilaj care tracta un microbuz, condus de un bărbat beat și fără permis, lovit de tren

de Redacția Jurnalul    |    11 Oct 2023   •   22:48
Accident feroviar: utilaj care tracta un microbuz, condus de un bărbat beat și fără permis, lovit de tren
Sursa foto: Infobistrita.ro

Șoferul implicat în accidentul feroviar produs miercuri seara în județul Bistrița-Năsăud era băut și nu are permis de conducere. Bărbatul a fost rănit și a ajuns la spital.

Potrivit polițiștilor, mai multe echipaje din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, Compartimentului Rutier Năsăud și Postului de Poliție Transporturi Feroviare Salva au intervenit pentru efectuarea de verificări, ca urmare a unui accident de tren, produs între Salva și Coșbuc.

„Din primele date, între stațiile C.F. Salva-Coșbuc, pe Secția de Cale Ferată 409, la km 5+200 m, Trenul Regio 4116 care circula pe relația Sighetu Marmației - Beclean pe Someș ar fi acroșat șpranga cu care un utilaj tracta un microbuz. În urma impactului, utilajul s-a răsturnat, iar conducătorul acestuia, un bărbat de 42 de ani, din Salva a fost rănit”, au anunțat anchetatorii.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din verificările efectuate a reieșit că bărbatul nu deține permis pentru nicio categorie de vehicule. În cazul mecanicului locomotivei, rezultatul testării a fost negativ, au mai anunțat polițiștii.

Cazul a fost preluat de polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Salva.

În tren se aflau aproximativ 65 de persoane. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, au transmis reprezentanții ISU. Trenul a avut o întârziere de aproximativ 45 de minute.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident feroviar salva cosbuc