x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav pe DN 15, în Mureș. Ciocnire între o mașină și un TIR. Patru persoane au fost rănite

Accident grav pe DN 15, în Mureș. Ciocnire între o mașină și un TIR. Patru persoane au fost rănite

de Redacția Jurnalul    |    08 Noi 2023   •   18:06
Accident grav pe DN 15, în Mureș. Ciocnire între o mașină și un TIR. Patru persoane au fost rănite

Patru persoane au fost rănite, miercuri, în urma unui accident care a avut loc pe DN 15, între localitățile Deda și Pietriș, județul Mureș. Impactul a fost între o mașină și un TIR.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 15, în localitatea Pietriș, județul Mureș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un TIR.

În urma impactului au rezultat patru victime.

Potrivit ISU Mureș, cele patru victime au fost preluate imediat de către echipajele medicale prezente la față locului. În urma evaluării medicale un bărbat 24 ani este în stare gravă, două tinere de 20 și 23 ani au suferit leziuni minore de cod galben, iar șoferul autocamionului este rănit, dar fără a-i fi pusă în pericol viața.

”La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD și un echipaj medical SAJ, care au constatat faptul că accidentul rutier s-a produs între un autocamion și un autoturism cu patru victime, care au fost preluați imediat de către echipajele medicale prezente la față locului. În urma evaluării medicale, o victimă, de sex masculin, de 24 ani, cod roșu, două victime de sex feminin, de 20 și 23 ani, au suferit leziuni minore de cod galben, iar șoferul autocamionului este de cod verde. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers”, a informat Alexandra Călușeri, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

 

×
Subiecte în articol: accident Mureș