x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Giurgiu. Patru persoane au ajuns la spital

Accident grav în Giurgiu. Patru persoane au ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |    13 Dec 2022   •   08:36
Accident grav în Giurgiu. Patru persoane au ajuns la spital
Sursa foto: Facebook ISU Giurgiu

Patru persoane au ajuns la spital, în urma unui accident în care au fost implicate două mașini.

ISU Giurgiu a anunțat că patru persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier care s-a produs, în noaptea de luni spre marți, pe DN6, la intrare în localitatea Ghimpați. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

Unul dintre șoferi era un tânăr în vârstă de 19 de ani care a rămas blocat în autovehicul. Pentru salvarea acestuia a fost necesară folosirea echipamentelor de descarcerare. Victima era conștientă, a fost preluată de ambulanța SAJ și a fost transportată la un spital din capitală, au anunțat reprezentanții ISU.

Doi bărbați și o femeie, din celălalt autoturism, în vârstă de 20, 25 și 29 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați de echipele SMURD și de ambulanțe la spital.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Mihăilești, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ. Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

 

×
Subiecte în articol: accident grav ISU Giurgiu