x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Arad. Un microbuz plin cu pasageri s-a izbit de o casă. Cinci persoane au fost rănite

Accident grav în Arad. Un microbuz plin cu pasageri s-a izbit de o casă. Cinci persoane au fost rănite

15 Mar 2020   •   12:58
Accident grav în Arad. Un microbuz plin cu pasageri s-a izbit de o casă. Cinci persoane au fost rănite
Sursa foto: ISU Arad

Accident grav, în Arad. Un microbuz plin cu pasageri s-a izbit de o casă. Șoferului i s-a făcut rău la volan, potrivit Aradon.

Evenimentul rutier a avut loc în orașul Lipova, din județul Arad, în cursul dimineții de duminică, în jurul orei 7. Potrivit primelor informații, victimele sunt conștiente, cu traumatisme minore, urmând să fie transportate la spital.

"Microbuzul cu 10 persoane a intrat într-o casă. Au rezultat 5 victime conștiente, cu traumatisme minore, care au fost transportate la spital. Au intervenit 2 echipaje SMURD si 3 echipaje SAJ", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, la locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Polițiștii au stabilit cum s-a întâmplat evenimentul rutier: “Astăzi, în jurul orei 7:00, un bărbat de 68 de ani din Lipova a condus un microbuz pe strada George Coșbuc înspre strada I. Mețianu, din localitatea Lipova, unde în sensul giratoriu din Piața Nicolae Iorga, din cauza unei afecțiuni medicale apărute intempestiv în timpul conducerii, a pierdut controlul asupra autovehiculului intrând în coliziune cu un imobil. Conducătorul auto nu a putut fi testat la fața locului cu aparatul etilotest, fiind dispusă recoltarea de probe biologice. Conform ordinului M.AI.18 / 2016 evenimentul rutier nu intră în categoria accidentelor de circulație. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă” – transmit reprezentanții IPJ Arad.

×
Subiecte în articol: accident