x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Cluj. Coliziune între două camioane, un microbuz, o camionetă și o mașină: o femeie a murit

Accident grav în Cluj. Coliziune între două camioane, un microbuz, o camionetă și o mașină: o femeie a murit

17 Iun 2022   •   17:47
Accident grav în Cluj. Coliziune între două camioane, un microbuz, o camionetă și o mașină: o femeie a murit
Sursa foto: ISU Cluj

Un accident grav a avut loc vineri între două camioane, un microbuz, o camionetă și o mașină, între localitățile Ciucea și Poieni, din județul Cluj. O femeie a fost găsită de pompieri decedată.

Update Cinci autovehicule au fost avariate, în urma accidentului care a avut loc vineri pe DN 1 - E60, în localitatea Poieni, în urma căruia o femeie a murit, Primele informații arată că femeia se afla la volan și a pătruns pe contrasens.

Din primele informații, în accidentul de Poieni, o femeie în vârstă de 63 de ani, din judetul Bihor, care se deplasa pe directia Oradea spre Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde ar fi acroșat un microbuz cu remorcă, după care a intrat în coliziune cu un camion.

În urma evenimentului rutier, 5 autovehicule au fost avariate, potrivit Poliției Cluj.

Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare femeii de 63 de ani, însă, din nefericire, aceasta a decedat.

Cu excepția femeii, ceilalți patru șoferi implicați în accident, care au putut fi testați au avut rezultat negativ la alcool.

Traficul s-a reluat după aproape 3 ore.

Stire initiala Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin, vineri, cu două autospeciale și un echipaj SMURD pentru descarcerarea și acordarea primul ajutor calificat în urma unui accident rutier produs între localitățile Ciucea și Poieni.

La această intervenție a fost dislocat și un echipaj medical SAJ.

„La fața locului au găsit două autocamioane, un microbuz, o autoutilitară și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerată o femeie în vârstă de circa 50 de ani, care nu mai prezenta semnale vitale”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Intervenția este în desfășurare, potrivit sursei citate.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: accident