x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Dâmbovița. O elevă de 13 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni. „Unul dintre martori l-a oprit să nu plece cu maşina"

Accident GRAV în Dâmbovița. O elevă de 13 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni. „Unul dintre martori l-a oprit să nu plece cu maşina"

20 Dec 2017   •   10:34
Accident GRAV în Dâmbovița. O elevă de 13 ani a fost lovită pe trecerea de pietoni. „Unul dintre martori l-a oprit să nu plece cu maşina"

O copilă de 13 ani a suferit un accident, marți seara, în timp ce traversa pe o trecere de pietoni din orașul Moreni, Dâmbovița. 

Șoferul a povestit că fata ar fi alergat pe trecere și nu a mai reușit să frâneze, însă familia fetei are o cu totul altă variantă. Aceasta spune că eleva de 13 ani mergea liniștită spre casă și a fost lovită pe trecerea de pietoni. Mai mult, șoferul ar fi vrut să plece de la fața locului în urma accidentului, însă l-au oprit niște martori care au apelat numărul de urgență. 

„Un şofer ne-a lovit fetiţa pe trecere. Dânsul declară că nu a lovit-o, martorii au zis că a lovit-o şi unul dintre martori l-a oprit să nu plece cu maşina", a spus mama copilei, potrivit stirileprotv.ro

Bărbatul de 60 de ani a povestit întâmplarea complet altfel. 

„Era o maşină oprită pe trecerea de pietoni şi copilul s-a speriat şi a luat-o la fugă prin faţa maşinii şi eu am oprit chiar în faţa ei.”, a spus acesta. 

Adolescenta este într-o stare bună acum, iar numele șoferului a fost făcut dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

×
Subiecte în articol: accident