x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GRAV în Maramureș. Două microbuze s-au ciocnit. 2 persoane în stare gravă, 8 răniți

Accident GRAV în Maramureș. Două microbuze s-au ciocnit. 2 persoane în stare gravă, 8 răniți

09 Dec 2020   •   08:38
Accident GRAV în Maramureș. Două microbuze s-au ciocnit. 2 persoane în stare gravă, 8 răniți
Sursa foto: Captura Antena 3

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că pe DN1C Dej-Baia Mare, la kilometrul 118, localitatea Valea Chioarului, județul Maramureș, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate 2 microbuze de transport persoane, în care se aflau 10 persoane.

7 adulți și 3 copii au fost răniți după ce 2 microbuze s-au ciocnit, în Valea Chioarului. Autoritățile au activat deja planul roșu.

Accidentul s-a produs în jurul orei 4.30 pe DN 1C, Dej, în zona Valea Choarului. 

Din primele informații, se pare că două microbuze s-au lovit frontal, în urma impactului fiind rănite 10 persoane, între care și 3 copii. 

La fața locului au intervenit 5 echipaje medicale, între care și un echipaj SMURD care poate transporta mai multe victime. 

Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Baia Mare. Două dintre acestea au fost scoase de echipajele de descarcerare dintre fiarele contorsionate.

Potrivit polițiștilor, în urma primelor modificări, se pare că unul dintre șoferii microbuzelor ar fi adormit la volan. Traficul este oprit pe ambele sensuri pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: accident