x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Neamț. Patru persoane au fost rănite

Accident grav în Neamț. Patru persoane au fost rănite

04 Iun 2022   •   08:51
Accident grav în Neamț. Patru persoane au fost rănite
Sursa foto: ISU Neamț

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs vineri seara pe DN 17B, în județul Neamț.

Potrivit ISU Neamț, la ora 22:37, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier între localitatea Borca și Poiana Teiului, pe DN 17 B.

„La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Poiana Teiului și SAJ.
Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme în care se aflau patru persoane. Un autoturism a părăsit partea carosabilă. 
Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele erau ieșite din autoturisme“ - au precizat reprezentanții ISU Neamț. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr de 21 de ani conducea o mașină din direcția Borca-Poiana Teiului ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, ce circula din sensul opus.

În urma accidentului, au fost rănite patru persoane: cei doi șoferi și două pasagere cu vârste de 14 și 46 de ani.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident